Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

                                ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ...



...Οπως λεμε 'παραμυθι χωρις ονομα'δηλαδη. Πρoειδοποιηση. Το παρακατω αρθρον δεν εγκυται στη διαπαιδαγωγηση κανενος αναγνωστη.Κοινως,ειναι ενα αχρηστο αρθρο που ο κοσμος θα μπορουσε να μην ειχε διαβασει ποτε.Ισως αυτο να εννοουσαν οι Μαγια με την καταστροφη του κοσμου(βρε λες?)




        Επειδη ως γνωστον εμεις οι Θεσσαλονικεις ειμαστε λιγο φραπε λιγο βρωμικο λιμανι και τη μυγοσκοτωστρα μου(μια συγχρονη παραλλαγη του 'λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου'),αποφασισα να συγγραψω τουτο το σκουπιδι που θε και το αποκαλω 'αρθρο' πινωντας χυμο(πολυ κρυο για φραπε),μιλωντας στο φατσαμπουκ με μπαμπα και αδερφο(ολη η φαμιλια επροσελθην-και η κυβερνοχωρα μετατραπηκε σε γονεικη κυριαρχια) και εχοντας μια φετουλα του Θεου,επικαλλημενη με δυο ολοκληρες στρωσεις κασερακι..Ηδη,εγραψα τη πρωτη μου παραγραφο. Και ειμαι πολυ υπερηφανη για το ατομον μου..



Οποιος πει οτι δε μοιαζουν
εστω και στο απειροελαχιστο
ε,εχει 10 βαθμους μυωπια!

   Και συνεχιζω ακαθεκτην. Σημερα ειδα για τεταρτη φορα τη ταινια 'Ο Πριγκηπας της Περσιας'. Εχοντας τερματισει 5 φορες τη τριλογια(βλεπε PlayStation2),ειναι πολυ πιο ευκολο να κρινω τουτη την ταινια. Αρχικα την ειδα επειδη ειμαι και λιγο αγοροκοριτσο σε θεματα παιχνιδιων βιντεοκονσολας.Στη συνεχεια ερωτευθηκα τον πρωταγωνιστη-πριγκιπα που εχει καταπληκτικη ομοιοτητα με τον τραγουδιστη Jared Leto(βλεπε 30 seconds to Mars)κι επειτα,κατεληξα στο εξης συμπερασμα:Τα ποπ-κορν ειναι ανοστα. Ουτε ο κινηματογραφος(τη πρωτη φορα προβλης της ταινιας) αλλα ουτε και η μητερα(τις υπολοιπες τρεις,ναι)προσθετουν αρκετο αλατι. Δεν ικανοποιηθηκα απο τη γευση ρε φιλε. Αλλα χαλαρα.Klein Mein.




      Καπως ετσι,τελειωνει αισιως η τριτη παραγραφος.Αχρηστιλα ολε. Προχωραμε στην τεταρτη.Ηδη ξεκινησαμε. Αν συνεχιζεις να διαβαζεις το κειμενο,εισαι ανεργος,με απλετο ελευθερο χρονο να σπαταλησεις και τα μυαλα στα καγκελα.Καλα παμε,ολη η Ελλαδα θα το εχει διαβασει μεχρι τωρα.Τα συγχαρητηρια μου.Ευχαριστεις-παρακαλω και συνεχιζουμε. Οχι οτι εχουμε και κατι να πουμε βεβαια. Δυο ξενοι στο ιδιο αρθρο. Εγω η αρθρογραφα(αθανατη ελληνικη γραμματεια),εσυ ο αναγνωστης. Βρεθηκαμε τυχαια(δε νομιζω)εδω. Αν εισαι γυνη και (χαμο)γελας,ειμαι φοβερη!Δε ξερω το λογο.Ετσι απλα.Αν εισαι ανηρ,εισαι σιγουρα ειτε αγαπουλας-με αγκαλιτσες-φιλακια-χαδακια και τα συναφη-ειτε ομορφαντρας(της)-με χιουμορακι-τα λεω εξω απο τα δοντια και νομιζεις οτι χαμογελω-. Φοβερο. Αν καταλαβες τι εγραψα,δε κερδιζεις.Αν δε καταλαβες,συγχαρητηρια.Ουτε κι εγω! Οπως και να'χει,ειμαστε ολοι και πρωτοι τυπαδες που τους γραφουμε ολους στα παπακια μας(και κανουμε και τις ποστιες μας απο πανω. Στο φατσαμπουκ παντα.)



Να σου και το Κρακεν με τον Τζακ. . !

        Πεμπτη και τελευταια παραγραφος.Ελπιζω.Νομιζω. Ε ρε τι βρισιδι εχω γευστει απο σας τωρα. Δε φταιω. Προειδοποιησα για την χρησιμοτητα(?)του κειμενου. Λοιπον,κριτικαρα ταινια,αναφερθηκα σε ελληνες φιλοσοφους οπως ο κυριος 'Πουλα' και ο κυριος 'Σως για να γλυστραει'. Και τωρα?Μηπως να φυγω? Ερχεται η θεια μου η Δημητρα απο τη Γερμανια σημερα.Αλλη φαση σε λεω η γυναικα! Πολυ προχω(μετα τις αγγλικες συντομογραφιες,χαιρετιστε υπερηφανα τις ελληνικες).Ναι.Ισως θα επρεπε να φυγω. Κουραστηκες ε? Αντε καλα,να μη σε κραταω αλλο. Τελευταια ερωτηση αναγνωστη. Γιατι μας πληροφορεις για τον αριθμο των παραγραφων? Σωστη ερωτηση με ανικανοποιητη απαντηση. Για να γεμιζω τις σειρες. Οπως γεμισα και το χερι μου με ενα ρολόι απο ΛΑ(οχι Λος Αντζελες.Λαικη Αγορα εννοουσα).Μιλαμε για κυβικα ρολογιου.Πιο μεγαλο απο τον Μητσοτακη. Ναι ναι ναι! Υπαρχει τετοιο ρολόι. 2 ευρω επληρωσα για δαυτο. Και κανεις δε καταλαβαινει οτι ειναι μαιμουδιστικο-εδω,γελαω σατανικα.Εδω,σας χαιρετω με ενα μελο ρητο. Να μη λετε οτι δεν αποκομισατε τιποτα. Ποτε να μην κοβετε καρπουζια απο τα δεντρα. Γιατι,αν το αρπαξει κανενας γυπας(μιας και τους βλεπουμε καθημερινως!)και στο ριξει στο κεφαλι,θα γινεις κοκκινος.Θα πονεσεις.Θα καταπιεις κουκουτσια. Και φυσικα,θα σου χαλασουν οι παντοφλες που θα φορας.Τιμα τα ρουχα σου για να'χεις τα μισα(γι'αυτο οι παπιο-κοπελιτσες του φατσα ειναι ετσι ντε!) και παντα οταν τα βρισκεις σκουρα,να εγκαταλειπεις το πλοιο σου. Ο τελευταιος που δεν το κανε,τον εφαγε το Κρακεν. Θεε Τζακ Σπαροου!ΜΟΡΦΗ!









Η' τουλαχιστον αυτα λεει το κοριτσι που βρισκεται ΑΚΡΙΒΩΣ απο πισω σου!




 The Girl Behind You!








             Every breath you take...





 Every move you make...




                            I'll be watching you






xx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου